MODALKECIL…INCOME LUMAYAN…DIBAYAR SETIAP HARI SABTU…SIAPA CEPAT DIA DAPAT.

Ni spammer Malaysia yang MODAL KECIL dan OTAK PUN KECIL. Tengok tajuk dia tulis MODALKECIL. Tiada space antara Modal dan Kecil. Kita paling menyampah spammer bodoh macam ni. Nak spam orang tapi buat ayat bodoh macam tak pernah sekolah. Ini contoh spam dari sibodoh ni. Seperti biasa, website spammer2 dari Malaysia dihostkan oleh server dari Malaysia juga (Empire Five Trading, kelantan), syurga bagi spammer di Asia. Web hoster Malaysia ni macam dah miskin sangat dan takda maruah langsung sampai sanggup menerima spmmer pakai server mereka, asalkan host dapat duit web hosting. Sungguh memalukan.

====================================================================================

Delivered-To: xxxxxxxxxxx@gmail.com
Received: by 10.70.73.194 with SMTP id n2csp100656pdv;
Thu, 16 Jan 2014 20:14:10 -0800 (PST)
Return-Path: <huszie52@gmail.com>
Received-SPF: pass (google.com: domain of huszie52@gmail.com designates 10.42.20.3 as permitted sender) client-ip=10.42.20.3
Authentication-Results: mr.google.com;
spf=pass (google.com: domain of huszie52@gmail.com designates 10.42.20.3 as permitted sender) smtp.mail=huszie52@gmail.com;
dkim=pass header.i=@gmail.com
X-Received: from mr.google.com ([10.42.20.3])
by 10.42.20.3 with SMTP id e3mr10617919icb.2.1389932050214 (num_hops = 1);
Thu, 16 Jan 2014 20:14:10 -0800 (PST)
DKIM-Signature: v=1; a=rsa-sha256; c=relaxed/relaxed;
d=gmail.com; s=20120113;
h=mime-version:date:message-id:subject:from:to:content-type;
bh=3LnywKY6jagc8XmLR776hSqAoBc6YxqAViD4QxsMjrM=;
b=uwq1fa8GyJQ0/sZbUsYyk5Fgnsz+NnP96hb3gEGAPw3IzGfbqPTpz1dpmr/ElUWz9L
t+hB0rmfV3wCIiSknv3soztm6n8pAuVqQCkNYmmi/yHfu88F5Bf87ASFYptZ+3xm+4Si
nAZGJYh5EGKICZIjT3cNJG5S8QfRGVncItw6XQH95JrglQKT0tQcpY3+gxaIEv0oKDO9
cZpnnCN4G3gkGW3LR+2ieV5lmfMgF7vW7N4W3Gjuflzqrh1umD3cguwalfbSJ6NOI19a
anvKaBJeNcxIckb76E51MUeQeoQ8OaNwpYKg1cdGtHz8FEWlvBV7TsyIz+/6E+4n2aAJ
DwKQ==
MIME-Version: 1.0
X-Received: by 10.42.20.3 with SMTP id e3mr11262474icb.2.1389932049776; Thu,
16 Jan 2014 20:14:09 -0800 (PST)
Received: by 10.42.198.198 with HTTP; Thu, 16 Jan 2014 20:14:09 -0800 (PST)
Date: Fri, 17 Jan 2014 12:14:09 +0800
Message-ID: <CADA=z9X6bKWhOFVVeC9Ae2G1attQ4NX+OwWYR4k6KYJ329zy6A@mail.gmail.com>
Subject: MODALKECIL…INCOME LUMAYAN…DIBAYAR SETIAP HARI SABTU…SIAPA CEPAT
DIA DAPAT.
From: Hussin Suboh <huszie52@gmail.com>
To: undisclosed-recipients:;
Content-Type: multipart/alternative; boundary=20cf302447bd16de4104f022c615
Bcc: xxxxxxxxxx@gmail.com

MODALKECIL…INCOME LUMAYAN…DIBAYAR SETIAP HARI SABTU…SIAPA CEPAT DIA DAPAT.
hanya pada mereka yg mahukan sahaja.
tiada paksaan
** syarikat mula beroperasi 01/05/2012
** tanpa menaja pon masih menerima profit 8-15% seminggu ( rm2.80 sehingga rm 5.25 seminggu untuk 1 lot)
** tiada tempoh matang dan sentiasa diurusniaga selagi tidak membuat pengeluaran modal ( ini bermaksud sentiasa mendapat keuntunggan selagi tak amik modal)
** platform yang digunakan adalah MT4 di forex.com
** trade secara spot dan tidak trade secara swap.
** pengiraan keuntungan hari sabtu setiap minggu
** bayaran akan dibuat dalam masa 24 jam terus ke mana- mana akaun bank anda selepas permintaan dibuat.
minimum 1 lot = rm37
tiada maksimum pembelian lot
pendaftaran percuma di
www.mikadofx.com/husziebiz  <======= Website spammer yang bodoh nak mengemis duit orang. Pergi kerjalah, bodoh.
Lihat info2 di f.a.q dan di income..
Berminat (untuk diperbodohkan) boleh register..
Selamat mencuba..TQ
*** sila semak emal untuk mengetahui cra pembelian dan pembayaran lot

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: