AWAS – wangsms.com scam tahun 2013

Macam biasalah, spammer Malaysia memperbodohkan rakyat Malaysia juga. Dua-dua sama pemalas. Spammer malas mencari rezeki dengan cara halal, lebih suka goyang kaki cari duit sambil memperbodohkan orang. Yang join pula, sipemalas juga yang nak cari duit dengan jalan mudah dan rela membiarkan dirinya diperbodohkan. Spammer laknat macam ni memang jenis tak tau malu. Maruah jatuh dibawah pusat, jijik dan tiada harga diri. Bagi yang ingin terus diperbodohkan dengan janji kosong, silakan join program SCAM terbaru tahun 2013 dari situkang spammer hina yg telah membuat berpuluh website scam.

Tak payahlah nak buat report pada server data center seperti dalam ip dibawah sebab hampir semua boss server, data center di Malaysia ni dengan jijiknya lebih suka menerima duit dari pelanggan mereka yang buat spam daripada mengatasi masalah spammer dalam network mereka. Mereka takut kehilangan sumber kewangan sekalipun ianya haram. Buatlah report pada abuse@tm.net.my dan tunggu bertahun-tahun pasti tiada respon. Dibawah maklumat spammer yang dilaknat.

BUKTI PROGRAM http://www.wangsms.com INI SCAM, TEMBERANG DAN LAKNAT :

Dalam email yang baru diterima pada 05.09.2013 dan dalam ruang NEWS cakap kononnya BARU LANCAR tapi dalam gambar testimonial bukti bertarikh bulan 11 tahun 2011. Korang pergi kat website tu, save gambar dalam PC, pastu korang zoom besar2. Nanti nampak tarikh dalam bukti tu bulan 11 tahun lepas. Lepas tu dengan bodoh dan bangangnya berani dia cakap program SCAM ini akan memasuki 30 buah negara didunia. Program-program scam dia dulu pun lesap dalam masa 1 tahun jer mengada jual temberang tersebar pada 30 buah negara. Dalam 30 buah kampung pun tak sampai. Punyalah bodoh nak temberang orang tapi kantoi kedapatan. Bangang tahap maksima. sebetulnya hanya dia yang dapat duit mencurah-curah dari member bodoh yang baru join. Aku rasa budak yang buat ni kafir yang tak tau hukum hakam. susah sangat aku nak percaya dia ni Islam sejati sebab banyak sangat dah dosa dia menyakiti orang dengan SPAM, menipu orang dengan buat web scam. Setiap kali kantoi kedapatan tipu, dia tutup web lama, kemudian buat web baru untuk tipu masyarakat lagi. Semoga Allah menimpakan bala bencana eksiden digilis lori trailer kalau dia masih berdegil tak nak bertaubat. Amin…

buktiincomewangsms.jpeg

========================================================================

Delivered-To: xxxxxxxxx@gmail.com
Received: by 10.70.34.196 with SMTP id b4csp262229pdj;
Thu, 5 Sep 2013 00:12:39 -0700 (PDT)
X-Received: by 10.66.171.204 with SMTP id aw12mr7660470pac.7.1378365158878;
Thu, 05 Sep 2013 00:12:38 -0700 (PDT)
Return-Path: <berkat2u@ymail.com>
Received: from server2.mysender2u.info ([223.25.244.120])
by mx.google.com with ESMTPS id gx9si22685469pac.272.1969.12.31.16.00.00
(version=TLSv1 cipher=RC4-SHA bits=128/128);
Thu, 05 Sep 2013 00:12:38 -0700 (PDT)
Received-SPF: neutral (google.com: 223.25.244.120 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of berkat2u@ymail.com) client-ip=223.25.244.120;
Authentication-Results: mx.google.com;
spf=neutral (google.com: 223.25.244.120 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of berkat2u@ymail.com) smtp.mail=berkat2u@ymail.com
Message-Id: <52282ee6.69bf420a.4481.ffff9f14SMTPIN_ADDED_MISSING@mx.google.com>
Received: from [115.133.33.140] (port=59788 helo=User)
by server2.mysender2u.info with esmtpa (Exim 4.80.1)
(envelope-from <berkat2u@ymail.com>)
id 1VHRwm-0007V5-6Y; Thu, 05 Sep 2013 13:17:36 +0800
Reply-To: <nanocanbiz@gmail.com>
From: “DownlineFREE”<berkat2u@ymail.com>
Subject: BARU LANCAR.. JOIN HARI NI.. SAYA BERI 20 DOWNLINE PERCUMA!
Date: Thu, 5 Sep 2013 13:18:35 -0700
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/html;
charset=”big5”
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Priority: 5
X-MSMail-Priority: Low
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1081
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1081
X-AntiAbuse: This header was added to track abuse, please include it with any abuse report
X-AntiAbuse: Primary Hostname – server2.mysender2u.info
X-AntiAbuse: Original Domain – gmail.com
X-AntiAbuse: Originator/Caller UID/GID – [47 12] / [47 12]
X-AntiAbuse: Sender Address Domain – ymail.com
X-Get-Message-Sender-Via: server2.mysender2u.info: authenticated_id: admin@mysender2u.info

REVOLUSI JADIKAN HANDPHONE ANDA MESIN DUIT (Untuk spammer pukimak ni).
 
Join RM55 je automatik dpt bonus (janji kosong) melalui sms bertubi2. (senang2 je sicilaka ni dapat RM55)
JOIN SEKARANG GROUP BERI 20 DOWNLINE FREE. (Downline hantu yg bukan real punya. Buat ape ?)
JANGAN abaikan PELUANG EMAS ini  (untuk terus memperbodohkan anda)
WEBSITE PROMOSI DIBERIKAN KEPADA SEMUA AHLI (YANG RELA DIPERBODOHKAN)
KLIK LINK DI BAWAH..
http://www.wangsms.com
Spammer ni simpan nama dan no HP dia dalam website scam tersebut.

Mesra Network
Hp: 60179423867

Email:

 nanocanbiz@gmail.com

Kalau korang cari dalam google emel dia nanocanbiz@gmail.com, korang boleh liat dia ni banyak mencipta program scam kewangan untuk menipu rakyat Malaysia. Contohnya http://www.whoismind.com/email/nanocanbiz@gmail.com.html. Gagal satu program dia tutup, pastu buat lagi web baru dengan nama baru utk memperbodohkan orang dengan testimonial palsu AHLI TERKINI yang scrolling kat tepi web tu. Korang bodohlah kalau percaya yg tu betul. Mamat ni pun ada buat akau facebook palsu yang boleh korang lihat disini https://www.facebook.com/siti.fazrina.94 .

Pakai nama

Mohd Yatim Che Musa
Hp: 60173928528

Email:

 nanocanbiz@gmail.com  

Dan apabila dicari dalam google, Hp: 60173928528 jumpa satu link dia pakai facebook https://www.facebook.com/siti.fazrina.94 . Aku rasa, dia buat akaun palsu perempuan untuk menipu lelaki Malaysia. Dan aku rasa, pemilik website scammer ni ialah :

RASIHA ABDUL RASHID        (Email of nanocanbiz)
    lot 978a, btg merbau
    Tanah merah
    KELANTAN,17500
    MY
    Tel. +60.139990131
    Fax. +60.99756952

Ko pegi mampuslah, spammer.

1 Comment »

  1. Thenly Kok said

    si Spammer saje nak pergunakan web milik org lain.. pemilik http://www.wangsms.com ialah WangSMSDotCom
    Hp: 60179423867
    YM: S000062
    Email:
    admin@wangsms.com

RSS feed for comments on this post · TrackBack URI

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: