Danamudah.com ===> Dana mudah tipu

Bila dah bersifat tak tahu malu, bila maruah sudah hilang entah kemana, hukum hakam syariah tolak kebelakang. Yang penting dapat duit haram dengan membuat program kewangan DANA TIPU dan seterusnya mendapat duit dari mangsa bodoh yang kuat berangan-angan dapat duit dengan jalan mudah. Lazimnya, 99% email dari Malaysia kebanyakkannya adalah spam. Semua spam tu pulak mempromosi program kewangan tipu dari sipenaja pemalas yang nak dapat banyak duit dengan cara menipu. Yang jadi mangsa pula adalah jenis yang suka berangan-angan tinggi nak dapat duit dengan cara paling mudah saja. Lazimnya juga, mangsa bodoh ni masa nak join akan berwirid dengan kalimah ” APA SALAHNYA MENCUBA” beberapa kali didalam kepala mereka. Akhirnya sipemalas menipu sipemalas. Memang patut pun.

Dibawah ni spam Malaysian mempromosi program DANAMUDAH (KENA TIPU). Kalau nak kena tipu, joinlah cepat-cepat lepas tu pasang angan-angan nak beli itu ini. Taktik program seperti sama dengan program tipu yang pernah didedahkan dalam blog ni. Sipenaja website kata bakal akan dipromosi pada 15hb November tapi pada hari ini 9hb November disebelah kiri dah ada paparan KONONNYA ahli yang sudah dapat RM ratus ringgit. Paparan senarai ini sebenarnya satu perangkap untuk menarik perhatian mangsa. Benda ni boleh dibuat-buat asalkan ada script php atau asp dan pandai edit atau coding sikit.

email properties sipenghantar spam:
============================================================
Delivered-To: xxxxxxxxxx@gmail.com
Received: by 10.220.184.5 with SMTP id ci5cs14758vcb;
Tue, 9 Nov 2010 01:45:39 -0800 (PST)
Received: by 10.229.98.71 with SMTP id p7mr726265qcn.289.1289295938607;
Tue, 09 Nov 2010 01:45:38 -0800 (PST)
Return-Path:
Received: from RMSERVER ([119.110.103.8])
by mx.google.com with ESMTP id e18si11210595qcr.130.2010.11.09.01.45.36;
Tue, 09 Nov 2010 01:45:38 -0800 (PST)
Received-SPF: neutral (google.com: 119.110.103.8 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of berkat2u@ymail.com) client-ip=119.110.103.8;
Authentication-Results: mx.google.com; spf=neutral (google.com: 119.110.103.8 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of berkat2u@ymail.com) smtp.mail=berkat2u@ymail.com
Received: from User ([119.110.103.9]) by RMSERVER with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.4675);
Mon, 8 Nov 2010 00:48:24 +0800
Reply-To:
From: “Belum_Lancar”
To: marinasweatkL211@gmail.com
Subject: Akan Lancar 15/11/10. Modal RM30..Comfirm free downline
Date: Mon, 8 Nov 2010 00:48:24 +0800
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/html;
charset=”big5″
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Priority: 1
X-MSMail-Priority: High
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Return-Path: berkat2u@ymail.com
Message-ID:
X-OriginalArrivalTime: 07 Nov 2010 16:48:24.0919 (UTC) FILETIME=[983A7670:01CB7E9B]
X-EsetId: E687842FBDC37A69F9818474B79236
X-EsetScannerBuild: 8139

Perhatian: Bakal Dilancarkan pada 15 November 2010

Jom Sertai Segera Website Panas Baru Siap

Modal Hanya RM30 je…spill over gile-gile..duduk diam duit masuk

Anda Tidak Perlu Berjumpa Sesiapa.
Anda Tidak Perlu Pergi Ke Mana-Mana. Biarkan DanaMudah Bekerja Membantu Anda.

Anda Akan Sentiasa Dimaklumkan oleh Sistem Hebat Ini Melalui Email Dan SMS

Jadi yang terawal sekali jangan menyesal nanti…

Tempah posisi dulu sekarang…..

http://ik.my/danasenang redirect/forward kepada http://www.danamudah.com/?member=danasenang

* P/S: Lihat pada penyata member yang KONONNYA sudah dapat duit. Kebanyakkan nama mereka sama dengan sipenaja spam ini. Ni mesti dia sendiri buat. Nak menipu kononnnnnn.
** P/S: Bangsat ni hantar spam lagi pada Thu, 25 Nov 2010 23:31:01 dengan menggunakan nama Shidah. Memang bangsat tak tau malu menagih simpati orang.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: