Koleksi bisnes HARAM JADAH

Ni lagi satu jenis Malaysian Spammer muka jenis tak tau malu terhegeh-hegeh hantar spam nak minta sedekah, minta duit dengan jalan mudah. Memang jenis muka tak tahu malu. Agaknya, masa kecik kena buang dalam Tong sampah. Nasib baik ada peminta sedekah selamatkan. So, ia pun ikut sama jadi peminta sedekah melalui online.

Sipeminta sedekah ni hantar dua spam. Kononnya, kalau balik-balik hantar iklan spam, orang akan berkenaan. Makin menyampah ada le, bodoh. Dalam email spam minta sedekah dia (02 Sep) , sibangsat ni taruh alamat web http://ik.my/koleksi4u.  Bila diklik alamat ni redirect ke http://www.koleksi.biz. Some stupid mungkin akan terpedaya dengan mengatakan kononnya affiliate yang hantar spam nih. Toksah nak temberang.

http://ik.my/koleksi4u =========> http://www.koleksi.biz.

Check kat WHOIS, nama dan alamat pemilik domain nak mampus ni disembunyikan dengan menggunakan nama DIRECTI INTERNET SOLUTIONS PVT. LTD. D/B/A PUBLICDOMAINREGISTRY.COM.   Lazimnya hanya penipu, scammer, spammer, fraudster, con-artist saja yang daftar domain pakai nama tu. Peniaga jujur akan pakai nama dan alamat betul. Website ni pula dihostkan oleh Tm Net, tempat yang yg paling sesuai untuk buat bisnes spam macam ni. Buktinya, try buat report spam, gerenti takkan dilayan.

Dibawah ni contoh email spammer ni. Bila korang tengok delete serta merta dan jauhi dia sepertimana anda menjauhi sampah yang berulat-ulat. Sungguh menjijikkan.

Delivered-To: xxxxxxxxx@gmail.com
Received: by 10.220.192.5 with SMTP id do5cs29820vcb;
Wed, 1 Sep 2010 11:58:55 -0700 (PDT)
Received: by 10.114.39.9 with SMTP id m9mr6419492wam.197.1283367466184;
Wed, 01 Sep 2010 11:57:46 -0700 (PDT)
Return-Path: (berkat nak mampus)
Received: from RMSERVER ([119.110.103.9])
by mx.google.com with ESMTP id w22si25276919wah.110.2010.09.01.11.57.35;
Wed, 01 Sep 2010 11:57:46 -0700 (PDT)
Received-SPF: neutral (google.com: 119.110.103.9 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of berkat2u@ymail.com) client-ip=119.110.103.9;
Authentication-Results: mx.google.com; spf=neutral (google.com: 119.110.103.9 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of berkat2u@ymail.com) smtp.mail=berkat2u@ymail.com
Received: from User ([119.110.103.8]) by RMSERVER with Microsoft SMTPSVC(6.0.3790.4675);
Thu, 2 Sep 2010 02:20:39 +0800
Reply-To:
From: “pasifdownline”
Subject: [SPAM] belum lancar..pasif income..jadi terawal (bunyi macam orang payah nak berak)
X-Eset-AntiSpam: SPAM;94;calc;2010-09-23 22:50:59;1009232250590005;958A
Date: Thu, 2 Sep 2010 02:20:39 +0800
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/html;
charset=”big5″
Content-Transfer-Encoding: 7bit
X-Priority: 1
X-MSMail-Priority: High
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Bcc:
Return-Path: berkat2u@ymail.com
Message-ID:
X-OriginalArrivalTime: 01 Sep 2010 18:20:39.0949 (UTC) FILETIME=[61AFC3D0:01CB4A02]
X-EsetId: D710A32893AB7F69C816A37C90FF33
X-EsetScannerBuild: 7869

Bakal dilancarkan …jangan tunggu lagi

HANYA BERKONGSI KOLEKSI, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN RATUSAN RINGGIT SETIAP HARI..!!!

DAPATKAN EBOOK, SOFTWARE, PELUANG PERNIAGAAN,

BAHAN INTERNET DAN PELBAGAI LAGI KOLEKSI HEBAT DISI
jadi yang terawal pasti dapat downline dari saya

Modal hanya RM50 je…
3 level…spill over matrix..

Koleksi nak minta sedekah dengan menipu wang anda

http://ik.my/koleksi4u

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: