HOT!! PRA-LANCAR,LIHAT BUKTI RM100-200 SEHARI

Typical Malaysian, dorang fikir buat website ni hanya untuk bina laman web program kewangan minta sedekah sana sini dengan janji bodoh palsu kononnya dapat duit bla bla bla. Dah berlambak, bertimbun program kewangan bodoh macam ni hasil ciptaan Malaysian. Masing-masing cuba memancing mangsa dengan taktik bodoh yang dah basi seperti ‘BARU DILANCAR’ (macam nak berak je bunyinya), JADILAH YANG TERAWAL (kena tipu) ditmbah lagi dengan janji tipu munafik ala Yahudi kononnya akan mendapat pulohan ribu atau ratus ribu dalam masa 3,4 tahun. Peliknya, program kewangan bodoh macam ni dah berbelas tahun dicipta oleh Malaysian tapi sampai sekarang tiada seorang pun yang dah jadi jutawan hasil program minta sedekah macam ni. Lagi bodoh, yang nak ikut serta PROGRAM BODOH ni atas alasan bahlol seperti “APA SALAHNYA MENCUBA”, “BUKAN RUGI BANYAK MANA PUN”, “MANA TAU BETUL”, lepas tu belum lagi dapat hasil dengan konfiden ala bodoh terus ajak orang ikut sama. Sibodoh-bodoh nilah yang menyebabkan program kewangan minta sedekah macam ni semakin bertambah. Seperti kata bijak pandai, ada demand tentulah ada produk/supply.

Ni sorang lagi salah satu  jenis pemalas (pelanggan Celcom) nak mampus yang masih dibuai angan mimp indah kononnya boleh dapat duit dengan cara mudah PAKAI SPAM melalui internet.

===============================================================================

Delivered-To: xxxxxxxxx@gmail.com
Received: by 10.220.193.205 with SMTP id dv13cs68152vcb;
Thu, 22 Jul 2010 17:30:32 -0700 (PDT)
Received: by 10.100.106.6 with SMTP id e6mr2923003anc.111.1279845032036;
Thu, 22 Jul 2010 17:30:32 -0700 (PDT)
Return-Path: <wanglaju@ymail.com>
Received: from if06-mail-sr01-mia.mta.terra.com (if06-mail-sr01-mia.mta.terra.com [208.84.243.68])
by mx.google.com with ESMTP id a10si21464844anj.121.2010.07.22.17.30.31;
Thu, 22 Jul 2010 17:30:32 -0700 (PDT)
Received-SPF: neutral (google.com: 208.84.243.68 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of wanglaju@ymail.com) client-ip=208.84.243.68;
Authentication-Results: mx.google.com; spf=neutral (google.com: 208.84.243.68 is neither permitted nor denied by best guess record for domain of wanglaju@ymail.com) smtp.mail=wanglaju@ymail.com
Received: from 1ps.tpn.terra.com (1ps.tpn.terra.com [10.235.200.55])
by mail-sr01-mia.tpn.terra.com (Postfix) with ESMTP id CD25A38000112
for <xxxxxxxx@gmail.com>; Fri, 23 Jul 2010 00:30:31 +0000 (UTC)
X-Terra-Karma:         -2%
X-Terra-Hash: 82f80524f3850a4882438cf305208db8
Received-SPF: none (1ps.tpn.terra.com: 208.84.242.62 is neither permitted nor denied by domain of ymail.com) client-ip=208.84.242.62; envelope-from=wanglaju@ymail.com; helo=203.82.94.116;
Received: from 203.82.94.116 (unknown [203.82.81.78])
(authenticated user rodrigorcr@terra.com.br)
by 1ps.tpn.terra.com (Postfix) with ESMTPA id 41D8F200000BA
for <xxxxxxxxx@gmail.com>; Fri, 23 Jul 2010 00:30:28 +0000 (UTC)
From: “WANG LAJU” <wanglaju@ymail.com>
To: “xxxxxxx” <xxxxxxxx@gmail.com>
Subject: HOT!! PRA-LANCAR,LIHAT BUKTI RM100-200 SEHARI
Date: Fri, 23 Jul 2010 08:29:14 +0000
Organization: WANG LAJU
MIME-Version: 1.0
Content-Type: multipart/alternative;
boundary=”—-=_NextPart_000_0000_01C6527E.AE8904D0″
Message-Id: <20100723003029.41D8F200000BA@1ps.tpn.terra.com>
X-EsetId: D710A32893AB7F69C816A37C9DFB3B
X-EsetScannerBuild: 7521

This is a multi-part message in MIME format.

——=_NextPart_000_0000_01C6527E.AE8904D0
Content-Type: text/plain;
charset=”utf-8″
Content-Transfer-Encoding: 8bit

SALAM SEJAHTERA

SILA KLIK LINK BAWAH :

http://money4u.turbo30.biz (http://www.turbo30.biz/?id=money4u)

TERIMA KASIH
==================================================================================

Spam domain turbo30.biz didaftarkan atas nama :

Domain Name:                                 TURBO30.BIZ
Domain ID:                                   D40287576-BIZ
Sponsoring Registrar:                        DIRECTI INTERNET SOLUTIONS PVT. LTD. D/B/A
PUBLICDOMAINREGISTRY.COM
Sponsoring Registrar IANA ID:                303
Domain Status:                               clientTransferProhibited
Registrant ID:                               DI_10236357
Registrant Name:                             khairiiyah abd rahim
Registrant Organization:                     nil
Registrant Address1:                         123
Registrant City:                             kajang
Registrant Postal Code:                      43000
Registrant Country:                          Malaysia
Registrant Country Code:                     MY
Registrant Phone Number:                     +60.60193257381
Registrant Facsimile Number:                 +60.60193257381
Registrant Email:                            

==================================================================================

BUKTI PENIPUAN DARI SPAMMER BANGSAT NI ?

Jika anda taipkan alamat url website spam tersebut, anda akan dipaparkan kononnya sibangsat ni dah dapat hasil pendapatan sejak 6 Julai 2010. Ini gambar screenshot contoh pendapatan tipu yang dipaparkan. Sila klik  1, 2 dan 3. Gambar ini mungkin akan dihapuskan setelah taktik penipuan mereka terdedah.

Jika anda klik link untuk join (JOIN NOW), browser akan pergi ke http://www.turbo30.biz/?id=money4u dan disitu ada dipaparkan PELANCARAN program tu pada 15 Julai 2010. Tapi screenshot pendapatan tipu kata dah dapat sejak 06 Julai 2010. Penipu nak mampus. Malaysian tipu Malaysian. Tak tau malu langsung.

Leave a Reply

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: